Kunder & Partners

Ett stort kontaktnät med partners och tidigare kunder gör Centera till den naturliga samarbetspartnern.

ADCitymedia

Anders Andersson

Vi har i flera år använt Centera Outsourcing som vår dagliga ekonomifunktion. Centera sköter allt det praktiska ifrån redovisning, årsbokslut till löneutbetalningar. Vi är väldigt nöjda med det arbete som Centera gjort.

Stromsom

Claudio Henriksson

Min första kontakt med Centera fick jag vid en finansiell företagsbesiktning utav ett av deras klientföretag. Centera ansvarade för klientföretagets ekonomifunktion – i egenskap av fullservicebyrå. Jag imponerades av den fina ordningen i böckerna och av den unga personalens integritet och kunskap. Jag rekommenderar sedan dess egna klienter till Centera, särskilt de som kräver det där lilla extra.

Renahem

Arsen Pogosian

Centera Outsourcing sköter controllerfunktionen i vårt företag. De förser oss löpande med de aktuella ekonomiska nyckeltalen så att vi kan fokusera på vår kärnverksamhet. Centera göra ett utmärkt jobb och sköter allt otroligt professionellt.

Bildrepro

Peter Söderholm

Idag så ansvarar Centera Outsourcing för vår ekonomifunktion. Vi är jättenöjda med det jobb som Centera utför. Alla leveranser är professionella och i tid – alltid med samma trevliga bemötande. Vi kan inte annat än rekommendera Centera.

Clive

Ulla Hermansson

Centera har sedan sex år skött vår bokföring samt varit en engagerad partner i vår verksamhet. Personalens kunnighet och affärsmässighet har bidragit positivt till vår verksamhet då de har den senaste kunskapen om skatter och avskrivningsregler. Eftersom vi köper och säljer till utlandet behöver man snabbt förstå olika regelverk och Centeras tillgänglighet har vi då uppskattat.

Sweden Building

Magnus Widell

Centera är ansvariga för vår ekonomi och utför såväl redovisning, skattedeklarationer som löneutbetalningar. Vi har anlitat Centera i flera år – och de sköter alltid sitt jobb otroligt professionellt med trevligt bemötande och hög tillgänglighet. Vi kan inte vara annat än nöjda.Vill du också bli kund hos oss?

Vi är den personliga redovisningsbyrån i Stockholm. Oavsett om det gäller redovisning, likviditetsplanering, årsredovisning eller bokslut så finns vi där för er.

Kontakta oss för mer info
© Centera Outsorcing AB
Torsgatan 8, 111 23 Stockholm 08-663 72 20, info@centeraoutsourcing.se